• 013 -16 30 30

Utbildningar

Våra utbildningar är öppna för alla och som medlem i Hackeforsmodellen har ni extra förmånliga priser.

Alteas utbildningar

Alteas utbildningar erbjuder öppna utbildningar, företagsspecifika utbildningar och webbaserad utbildningar. 

Altea AB erbjuder utbildningar relaterade till miljö, kvalitet och arbetsmiljö framtagna för att möta kraven i dagens ISO-standarder samt gällande lagstiftning. Mål med utbildningarna är att hjälpa Ert företag att möta morgondagens problem med nya kunskaper samt att kursdeltagarna ska kunna använda det man lärt sig vid kurstillfället i sitt vardagliga arbete. Våra erfarna och omtyckta kursledare varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla lösningar som fungerar.

Öppna utbildningar

Altea AB erbjuder ett antal öppna utbildningar som planeras in på olika orter i Sverige. För att se utbud av dessa, klicka på länken nedan:
Öppna utbildningar 

Det krävs minst fem anmälda deltagare för att en utbildning skall hållas. Sista anmälningsdag är tre dagar före kursstart. Utbildning som ej är avbeställd senast 7 dagar före utbildningens start debiteras fullt ut.

Läs mer

Företagsspecifika utbildningar

Har ni minst ca 5-7 deltagare?  Kan ni ordna med lokal och förtäring? Ni bestämmer tidpunkt och vi utbildar på er hemmaplan. Förutom ett lägre pris per deltagare sparar ni också in kostnader för tid, resor och ev. övernattningar. Titta gärna i vårt allmänna utbildningsutbud för att se vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder även exempelvis följande företagsspecifika utbildningar:

- Producentansvar
- Produktsäkerhet
- Entreprenadrätt
-  Avtalsrätt
- Kvartsdamm
- Buller och vibrationer

Är Ni intresserade av någon av ovanstående utbildningar eller har specifika utbildningsbehov, tag kontakt med Altea AB så hjälper vi Er.

Webbaserade utbildningar

Altea AB erbjuder ett antal webbaserade utbildningar via vår portal Altea Academy. Fördelen med att använda sig av webbaserad utbildning är att den medverkande kan starta sin utbildning direkt vid anmälningstillfället samt att utbildningen går att dela upp så den genomförs vid olika tillfällen. Ni finner utbudet av webbaserade utbildningar via länk 

Läs mer

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå