• 013 -16 30 30

Utökad funktionalitet i Alteas aktivitetshanterare

2021-04-14

Stödtjänsten för aktivitetshantering hjälper er att hålla ordning på inplanerade aktiviteter. Det kan t.ex. vara avtal som bevakas, en översikt över företagets besiktningspliktiga utrustning eller årsplaneringen av det systematiska arbetsmiljöarbetet. Användaren väljer själv i vilka kategorier/mappar olika aktiviteterna ska placeras. Samtliga aktiviteter följer tre steg: registrering, påminnelse och uppföljning. En sökmotor gör det enkelt att sortera ut aktiviteter efter status, vem som ansvarar för dem eller andra sökord.

Användares behörighet kan justeras generellt eller individuellt för varje aktivitet. En användare kan ha behörighet att följa upp vissa aktiviteter men kanske inte ens behörighet att läsa andra. Systemet skickar ut påminnelser till registrerade mailadresser på utsatt tid. Detta gäller även för återkommande aktiviteter. Systemet för en egen logg över vem som registrerar och följer upp aktiviteter.

Nyhet 2021
Nytt för i år är att aktiviteter kan länkas direkt till digitala egenkontroller och checklistor såsom skyddsronder, brandskyddsronder med mera. Allt för att ytterligare förbättra användarvänligheten och på ett smidigt och enkelt sätt samla information.

Läs mer här om hur Aktivitetshanteraren fungerar

För mer information, kontakta Altea AB.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå