• 013 -16 30 30

Uppdateringar i Flow

2020-03-06
Nu har vi genomfört och kommer under helgen att genomföra förbättringar och uppdateringar i Flow! Läs gärna igenom så vet du vad som har förbättrats!
  • Vid översättning till engelska och norska så sker detta även för PDF-filer som skapas
  • Vi har infört ett utökat behörighetsval för avvikelsehanteringen där användare som enbart kan läsa egna avvikelser nu även kan få möjligheten att korrigera egna avvikelser
  • För processhantering har möjligheten att skapa processer i de gamla verktygen stoppats och det går hädanefter enbart att skapa nya processer via verktyget Dynamisk Draw. Möjligheten att redigera redan skapade processer i de gamla verktygen kommer att finnas kvar.
  • Avvikelsehanteringssystemet: ett datum har tillförts i registret som tydliggör när slutdatum är satt till
  • I avvikelsehanteringssystemet sätter man nu ansvarig via mailadress och det går vid registrering/åtgärd automatiskt ut ett informationsmail till specificerad mailadress

Vi arbetar ständigt med förbättringar i Flow och tar tacksamt emot förbättringsförslag från er användare. Maila gärna in dessa till info@altea.se. En av de stora pågående förändringarna är den layoutförbättring och mobilanpassning som kommer att publiceras under våren 2020. Titta gärna på separat beskrivning av detta här: Förhandstitt på nya designen i Flow Har Ni frågor om Flow eller bara vill prata en stund så tveka inte att höra av Er till någon av oss på Altea AB – 013-163030!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå