• 013 -16 30 30

Om Altea AB

Altea AB är ett konsultföretag som arbetar med internationella standarder såsom ISO 14001, 9001, 27001, 45001 etc. främst med den internationellt erkända och även varumärkesskyddade metoden Hackeforsmodellen.

Altea AB är ett konsultföretag

Vi tillhandahåller ett webbaserat verktyg för lagefterlevnad, dokumenthantering, processbeskrivning, avvikelse/förbättringshantering, m.m. Några av våra specialistområden utöver de internationella standarderna är den juridiska expertis samt den expertis kring kemikalier som erbjuds Er som kund.

Vi Erbjuder även en mängd utbildningar där våra erfarna utbildare erbjuder kurser i allt från ledningssystem till arbetsmiljöutbildningar och systematiskt brandskyddsarbete. Under fliken Tjänster ser Ni vad Altea erbjuder Er som kund idag.

Vi arbetar med enskilda företag, koncerner samt nätverk med små och medelstora företag inom verksamhetsområdena miljö, kvalitet, arbetsmiljö, livsmedel, lantbruk samt provnings- och kalibreringslaboratorier, samt nu även informationssäkerhet. Om Ni är i behov av hjälp med att uppgradera Era ledningssystem för att motsvara kraven i den nya utgåvan av standarden för arbetsmiljö ISO 45001 (tidigare OHSAS 18001) så tag gärna kontakt med Altea AB så hjälper vi Er med en GAP-analys.

Altea AB har kunder över hela Sverige samt i de nordiska grannländerna. Tag gärna kontakt med oss för förfrågan eller offert!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå